Tabletă de Sănătate – 20.01.2023

Ca întotdeauna, la început de an trecem în revistă proiectele pe care le continuăm, pe cele cărora vrem să le dăm viață, ne facem promisiuni cum că vom renuța la obiceiurile nesănătoase, vom mânca mai corect, vom face sport și, nu în ultimul rând, vom trece mai des pe la medic pentru analizele uzuale, astfel încât să depistăm din timp eventualele afecțiuni.
Despre planuri, proiecte și promisiuni vom discuta astăzi, la Tableta de Sănătate, cu dl prof univ dr Ion Rogoveanu, medic primar gastroenterologie, președintele Senatului Universității de Medicină și Farmacie Craiova.

Și tot astăzi vom începe o serie de exerciții menite să ne tonifieze musculatura, exerciții pe care le putem face și singuri acasă, exerciții pe care ni le va explica, așa ca pentru leneși, fizioterapeutul Vlad Gîlcă.


Despre Tableta de sănătate

„Tableta de sănătate” este una dintre puținele emisiuni în care medicii și specialiștii sunt puși față-n față cu publicul, martor al demonstraţiilor şi prezentărilor live despre […]


Andrada Cojocaru

Andrada Cojocaru a absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din cadrul Universității din Craiova și are Studii Postuniversitare Academice, specializarea Comunicare la SNSPA București.


Emisiuni Recente


Articole similare