Tableta de Sănătate cu Andrada Cojocaru – Artrozele

Vom afla ce sunt artrozele, care sunt factorii favorizanți,ce simptome sunt și care este tratamentul până în momentul impunerii protezării.
Din pacate există și momentul în care tratamentul medicamentos nu mai are niciun efect, articulația genunchiului este complet distrusă și se impune artoplastia despre care vom discuta tot astăzi.
Invitați:
– dl colonel medic Marius Stănescu, șeful secției ortopedie din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar ”Carol Davila” din București.
– dna dr. Carmen Agapie, medic specialist reumatologie

Invitati: Carmen Agapie, Marius Stănescu,


Despre Tableta de sănătate

„Tableta de sănătate” este una dintre puținele emisiuni în care medicii și specialiștii sunt puși față-n față cu publicul, martor al demonstraţiilor şi prezentărilor live despre […]


Andrada Cojocaru

Andrada Cojocaru a absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din cadrul Universității din Craiova și are Studii Postuniversitare Academice, specializarea Comunicare la SNSPA București.


Emisiuni Recente


Articole similare


Tableta de sănătate – 19.01.2024

Astăzi vă invităm la Centrul de Simulare Aplicată în Medicină din cadrul UMF Craiova. Vom discuta despre importanța dobândirii abilităților practice în medicină și rolul învățării […]