În meniu:
- Pastrama de oaie cu mămăligă
- Ciorbă de pasăre
- Carne la garniță
- Dulceață de zmeură
În meniu:
De la Craiova, Doru Ciolacu ne invită într-o călătorie culinară pe meleaguri oltenești, pentru a descoperi rețete tradiționale sau feluri de mult uitate.
Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.
Ediția de Crăciun a emisiunii România în bucate realizată de echipa TVR Craiova la Giurgița în județul Dolj. Pregătim pomana porcului pe sunetul colindelor Ansamblului „Hora […]
“ România în bucate” , o altă premieră, ȚĂST ȘHOW, ediție realizată de echipa noastră, de la TVR CRAIOVA. Am ajuns la Isvarna in județul Gorj […]
“România în bucate” , o altă premieră, ȚĂST ȘHOW, ediție realizată de echipa noastră, de la TVR CRAIOVA. Am ajuns la Ciupercenii Noi, în județul Olt. […]
Am ajuns la Slatina, în județul Olt. Mulțumim gazdei minunate, domnul Răzvan Buflea! Iată ce am preparat: 🎤 mâncare de praz cu limbă si măsline; 🎤 […]
“România în bucate” , o altă premieră, ȚĂST ȘHOW, ediție realizată de echipa noastră, de la TVR CRAIOVA. Am ajuns în comuna Poiana Mare, în județul […]
Țăst Show oltenesc realizat de echipa TVR Craiova pentru emisiunea “Romania in bucate” Am ajuns la Maglavit, în județul Dolj. Mulțumim gazdei minunate, Doru Safta! Iată […]