Sărbătoare la zi mare

Dacă este duminică, este sărbătoare!
Vă invităm la cântec, joc și voie bună alături de artiști îndragiți din Oltenia, dar și din alte zone etnofolclorice ale țării.
Sărbatoare la zi mare, in fiecare duminică, de la ora 18:30, la TVR Craiova!

 


Laura Constantinescu

Din 2003 a intrat în echipa Studioului Teritorial TVR Craiova. Aici realizează emisiuni folclorice, alături de colegii săi, pe care îi consideră nişte oameni minunaţi, deschişi oricărei provocări.  A fost realizator tv la nenumărate spectacole şi festivaluri.


Emisiuni Recente

Regiunea în obiectiv – 09.06.2021

În platoul nostru vine talentata solistă de la Ansamblul Profesionist „Doina Oltului” , Ștefania Strejescu , cu piese în primă audiție de pe primul său album. Despre pasiunea pentru cărțile pentru copii și recentul proiect încheiat în județul Vâlcea discutăm, prin Skype, cu a doua invitată, Sînziana Popescu – scriitor. Vizionare plăcută.

Sărbătoare la zi mare – Festivalul ION ALBEȘTEANU

Hristos a Înviat! În prima zi de Paște, de la ora 14.00, pe TVR3 și de la ora 16.30, pe TVR Craiova, este SĂRBĂTOARE LA ZI MARE! Invitați pe scena Festivalului ION ALBEȘTEANU, cu emoție și bucurie aduc în casele dumneavoastră cântecul DANIEL TRIFU și TARAFUL DE ODINIOARĂ, IONELA MORUȚAN și CETERAȘII DIN GHERLA. Vizionare […]

Sărbătoare la zi mare – Maria Lătărețu partea a II-a

Duminică, 25 aprilie 2021, începând cu ora 12.30, la TVR Craiova vă invităm să urmăriți emisiunea „Sărbătoare la zi mare”. Aduc în casele dumneavoastră cântecul popular oltenesc îndrăgiții interpreți ai Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”​. Acompaniază Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”​, dirijori Marcel Parnica și Aurel Blondea. Vizionare plăcută!​

„Sărbătoare la zi mare” la TVR Craiova

Frumusețea cântecului popular românesc, tradițiile și obiceiurile încă păstrate în comunități, ansamblurile folclorice de prestigiu, vedetele și tinerele talente sunt prezente în emisiunea „Sărbătoare la zi mare”, sâmbăta și duminica, de la 12.30. Emisiuni de colecție!