Actual Regional – 03.02.2020

Despre importanta echipelor medicale pluridisciplinare in ingrijirea pre și postnatala vom discuta in prima parte a emisiunii in direct Actual Regional de astazi. Invitati: dr. Stefania Tudorache, medic primar obstetrica-ginecologie, dr. Florin Burada, medic primar genetica medicala si dr. Alin Stoica, medic chirurg pediatru.

În partea a doua a emisiunii vom vorbi despre studentii din programul „Romanii de pretutindeni” care au ales Universitatea din Craiova. Invitati: lector univ. dr. habil. Xenia Negrea si studentii Jelena Ivaskovic si Nicu Certan.

Urmariti Actual Regional in direct pe TVR Craiova de la ora 18.30 si LIVE pe Facebook/TVR Craiova!

Invitati: Alin Stoica, Florin Burada, Jelena Ivaskovic, Nicu Certan, Stefania Tudorache, Xenia Negrea,


Despre Actual Regional

Împreună cu invitații noștri analizăm cele mai importante subiecte ale momentului din cele două sisteme vitale pentru evoluția societății de mâine.
De la ora 18:30, la TVR Craiova și online pe TVR+.


Dana Preda

Este absolventă a Facultăţii de Filosofie – Sociologie din Craiova, a început să lucreze în televiziune din anul II de facultate ca prezentator de jurnal la […]


Emisiuni Recente


Articole similare


Actual Regional – 15.03.2023

Despre drepturile și obligațiile salariaților și angajatorilor, despre situații deosebite care ajung să se rezolve în instanță vom discuta astăzi la Actual Regional cu lector univ. […]