Actual Regional – 19 septembrie 2019

21 septembrie va fi Ziua Mondiala a Curateniei. Voluntarii craioveni vor merge si anul acesta sa adune gunoaiele aruncate la intamplare in zonele periferice ale orasului. Acesta va fi primul subiect al emisiunii Actual Regional de astazi. Invitati – Cristina Ghenea, purtator de cuvant Salubritate Craova, Iulian Tanase, vicepresedinte JCI.
Numarul donatorilor de sange este prea mic fata de numarul solicitarilor de unitati si produse sanguine. Dr. Adriana Turculeanu, directorul Centrului Regional de Transfuzie Sanguina Craiova va fi invitata din partea a doua a emisiunii cu care vom discuta despre importanta donarii de sange.

Urmariti Actual Regional in direct pe TVR Craiova de la ora 16.00.

Invitati: Adriana Turculeanu, Cristina Ghenea, Iulian Tănase,


Despre Actual Regional

Împreună cu invitații noștri analizăm cele mai importante subiecte ale momentului din cele două sisteme vitale pentru evoluția societății de mâine.
De la ora 18:30, la TVR Craiova și online pe TVR+.


Dana Preda

Este absolventă a Facultăţii de Filosofie – Sociologie din Craiova, a început să lucreze în televiziune din anul II de facultate ca prezentator de jurnal la […]


Emisiuni Recente


Articole similare


Actual Regional – 15.03.2023

Despre drepturile și obligațiile salariaților și angajatorilor, despre situații deosebite care ajung să se rezolve în instanță vom discuta astăzi la Actual Regional cu lector univ. […]