În familie cu Constantin Gaciu

Ediția aceasta este dedicată celui care spunea: „Acolo unde auzeam un cobzar, acolo mă duceam și eu, la nunțile oltenești.” Constantin Gaciu.

A avut ocazia să studieze acest instrument chiar cu unchiul său, Dan Voinicu, un mare rapsod al Oltului, dar a aflat mai multe și de la cunoscutul Marin Cotoanta.

Constantin Gaciu – invitatul nostru special, așadar, vine în această ediție  împreună cu Taraful de la Iancu Jianu, fiul său, Cosmin, dar și Alin Milică și Ion Ancuța și ne aduce parfumul de altădată al cobzei și al muzicii traaditionale oltenești.

Gabi Magerie ne pregătește ciorbă de perișoare din carne de peste, iar schimbarea de look este semnată Adriana Badea-hair stylist și Ada Pătrașcu-make-up artist.  Miseta Inpuscatu revine cu informații deosebite despre vibrația nr., 6 la copii. Vizionare plăcută, prieteni, în familie!

Sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 13.00, la TVR Craiova și de la ora 15:30, la TVR 3.

 


Despre În familie

Emisiune de divertisment, care va aduce in fata telespectatorilor o vedetă (de muzică populară, sportivi, actori, trupe din regiunea Olteniei etc.) care, la rândul ei, isi va aduce in platou, prietenii, rudele, colaboratorii.


Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.

Simona Muşuroi

Lucrează la TVR Craiova încă de când era studentă, din anul 1999. Absolventă a Facultății de Litere din Craiova, secția Română-Spaniolă. Debutează ca moderatoare a emisiunii de divertisment „Care pe care”.


Emisiuni Recente


Articole similare


„În familie” la TVR Craiova

„În familie” gătim, cântăm, ne jucăm, avem invitați din toate domeniile și din toată regiunea. Simona Mușuroi și Doru Ciolacu vă aduc cele mai interesante noutăți, […]