Un bucătar italian s-a îndrăgostit de Craiova și s-a stabilit în România. A deschis un restaurant cu specific mediteranean în centrul orașului. Are o iubită româncă, și de când a vizitat țara noastră a vrut să se mute aici. Enzo se simte la Craiova ca la Napoli, iar în Italia va reveni doar în vacanțe.
Pe strada România Muncitoare, în centrul vechi al Craiovei, Enzo Lauria vine la serviciu. În urma cu o lună a deschis un restaurant italian în inima Olteniei. Enzo s-a născut acum 47 de ani în Basilicata, un orăsel din sudul Italiei. L-a pasionat de mic bucătăria și gătește de la 20 de ani.
Timp de opt ani, Enzo a avut un restaurant în Parma, iar acolo a cunoscut o olteancă născută la Craiova. Constanța Berneanu a plecat in Italia în 2001, ca sa lucreze intr-un azil de bătrâni din Bologna. După doi ani s-a mutat in sud, in Fogia, unde a găsit de lucru într-o pizzerie. Și-a dat seama ca asta vrea sa faca mai departe. L-a scurt timp la cunoscut pe Enzo și a plecat să lucreze la Parma, în restaurantul lui.
La scurt timp după ce s-au cunoscut, Constanța și Enzo au rămas împreună. Au decis însă să plece în Germania unde au deschis trei restaurante. Câștigau bine, însă nu s-au regăsit. Așa s-a conturat ideea să se stabilească în România. Din ianuarie, Enzo și Constanța s-au mutat la Craiova și au căutat un spațiu în care să-și amenajeze un restaurant cu specific mediteranean pe gustul lor. Au investit în el toată energia și experiența pe care o au și sunt mândrii de preparatele lor.
În restaurantul lor, Constanța face pizza, iar Enzo se ocupă de celelalte preparate din meniu. Amandoi își doresc foarte mult ca atmosfera din local să fie una cât mai relaxată.
Enzo se simte la Craiova ca acasă. Îi place orașul, socializează cu clienții și spune că țara natală va deveni doar o destinație de vacanță.