Cabanierii au început pregătirile pentru sezonul rece. La munte, e forfotă mare în bucătării, unde se pregătesc murăturile și zacusca pentru iarnă. Proprietarii pensiunilor din Rânca au creionat deja și pachetele turistice pentru Crăciun și Revelion pentru că turiștii au început să sune și să facă rezervări. Cabanierii promit să păstreze aceleași prețuri ca iarna trecută numai să convingă turiștii să vină la ei.
În bucătăriile din pensiuni, pregătirile sunt în toi, bucătarii fac conservele pentru iarnă. Oaspeții ce le vor trece pragul se vor bucura de ele în sezonul rece. Cabanierii creionează și meniurile pentru sărbătorile de iarnă.
Primele rezervări pentru Crăciun au fost făcute deja de aproape o lună. Iarna trecută, circa 100 de mii de turiști au ajuns în stațiunea Rânca.
Etichete: cabanieri, muraturi si zacusca, pregatiri sezon rece, ranca