Pleșcăviță, pleșcăviță umplută, purceluși rotisați, bella vesalița, carageorgeva, cârnați sârbești și o mulțime de alte bunătăți preparate după rețete vecinilor de la sud de Dunăre -sunt doar câteva din delicatesele pe care reprezentanții unui gril sârbesc din Drobeta-Turnu-Severin le pun pe mesele de Revelion ale clienților. Pentru că nu au mai putut merge la restaurant, românii au adus restaurantul acasă, și au apelat la bucătari profesioniști care să le pregătească masa din noaptea dintre ani. Și cum e dare de mână când e vorba de petreceri, comenzile au venit ca pe bandă rulantă, iar bucătarii n-au avut niciun strop de răgaz.
Telefonul acestui grill specializat în preparate sârbești a sunat continuu, de aceste sărbători. Cum n-au mai putut trece granița pentru noaptea dintre ani, iubitorii de bunătăți pregătite după rețetele vecinilor s-au gândit să le pună pe masa de acasă. Cum nu știau să le pregătească, au apelat la profesioniști.
La mare căutare au fost și purcelușii rumeniți la rotisor, pregătiți după o rețetă specială.
Toate aceste preparate, puse una lângă cealată au alcătuit o masă de senzație, pentru noaptea dintre ani. Meniul cu multe preparate din carne a fost asortat și cu o mulțime de legume. Fie crudități, fie murături românești, tradiționale. N-au lipsit, desigur nici băuturile.
Toate bunătățile au o savoare aparte pentru că sunt pregătite pe jar, iar prețurile sunt adaptate pentru numărul de invitați, dar și pentru toate buzunarele.