În Săptămâna Mare craiovenii, şi nu doar ei, vor beneficia de un punct de sacrificare a mieilor făcut după toate standardele şi care are avizele tuturor instituţiilor. De astăzi şi până sâmbătă, Piaţa Chiriac din Craiova va fi locul unde vor putea fi găsiţi atât comercianţii cât şi cumpărătorii. Astfel, cei care vor să pună pe masa de Paşte tradiţionala carne de miel, vor putea pleca de aici cu cele necesare.
În prima zi au fost trei comercianţi care au venit cu miei sau iezi pentru cei doritori.
Pe lângă amenajarea Pieţii Chiriac cu spaţii de desfacere, aici se găsesc şi locuri speciale de sacrificare, unde măcelari profesionişti îşi oferă serviciile celor interesaţi.
Spaţiul de desfacere şi sacrificare va funcţiona până sâmbătă, 23 aprilie, între orele 8 – 17.00. Aici pot fi vânduţi şi sacrificaţi doar miei şi iezi crotaliaţi.