Tableta de sănătate – Diabetul

Realizator și moderator: Ramona Săseanu
Tema: Diabetul

Diabetul zaharat a devenit o problemă de sănătate publică de mare amploare în România, afectând aproape 1 din 12 adulți. În 2021, țara noastră a înregistrat un număr record de aproximativ 1,5 milioane de cazuri diagnosticate.

Vorbim cu doamna dr. Magda Roșu despre natura diabetului, strategiile de prevenție și măsurile necesare pentru a combate această criză de sănătate.
În această ediție a Tabletei de Sănătate, aflăm detalii esențiale despre diabet, despre cum să gestionăm dieta și despre retinopatia diabetică, o complicație serioasă a bolii. Vă așteptăm săptămâna viitoare pentru noi informații și sfaturi utile. Până atunci, să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și să trăiți fiecare zi cu zâmbetul pe buze!


Despre Tableta de sănătate

„Tableta de sănătate” este una dintre puținele emisiuni în care medicii și specialiștii sunt puși față-n față cu publicul, martor al demonstraţiilor şi prezentărilor live despre […]


Ramona Săseanu

Este licenţiată a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică şi a Facultăţii de Stiinţe Economice din cadrul Universităţii din Craiova. Este masterand al Facultăţii de Jurnalism […]


Emisiuni Recente


Articole similare