În meniu:
- Pastrama de oaie cu mămăligă
- Ciorbă de pasăre
- Carne la garniță
- Dulceață de zmeură
În meniu:
De la Craiova, Doru Ciolacu ne invită într-o călătorie culinară pe meleaguri oltenești, pentru a descoperi rețete tradiționale sau feluri de mult uitate.
Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.
Țăst Show oltenesc, pentru emisiunea România în bucate, cu Doru Ciolacu la Ciuperceni În meniu: 🐟 Friptură de orez cu pește 🍲 Ciorbă de varză acră […]
Țăst Show oltenesc cu Doru Ciolacu realizat la Giuvărăști în județul Olt pentru emisiunea România în bucate. În meniu avem crap în crustă de mălai pe […]
„Țăst Show” cu Constantin Lătărețu la Runcu în județul Gorj În meniu: 🍖 Tocăniță de căprior 🥣 Ciorbă de vânat cu zeamă de varză
Ediția de Crăciun a emisiunii România în bucate realizată de echipa TVR Craiova la Giurgița în județul Dolj. Pregătim pomana porcului pe sunetul colindelor Ansamblului „Hora […]
“ România în bucate” , o altă premieră, ȚĂST ȘHOW, ediție realizată de echipa noastră, de la TVR CRAIOVA. Am ajuns la Isvarna in județul Gorj […]
“România în bucate” , o altă premieră, ȚĂST ȘHOW, ediție realizată de echipa noastră, de la TVR CRAIOVA. Am ajuns la Ciupercenii Noi, în județul Olt. […]