Cântec și poveste – Ponoarele

Vă invităm în Ponoarele, jud. Mehedinți, locul unde obiceiurile și tradițiile nu pier.
Zona de nord a Mehedințiului este una dintre cele mai pitorești regiuni ale României, unde natura și tradiția se împletesc armonios.

Dansurile și cântecele populare, transmise din generație în generație, sunt prezente la fiecare sărbătoare, iar costumele populare, brodate cu motive autentice, sunt purtate cu mândrie de localnici.

Păstrători ai obiceiurilor și tradițiilor specifice locului, ponorenii sunt oameni primitori și dornici de a dezvălui din frumusețea spațiului în care trăiesc.
Ponoarele este un loc în care frumusețea naturii și bogăția culturală se îmbină într-un mod unic, oferind vizitatorilor o experiență autentică și de neuitat.

Realizator: Laura Constantinescu


Despre Cântec și poveste

O emisiune în care descoperim poveştile de dincolo de cântec şi unde muzica populară se cântă live. Proiect demarat în 2010, “Cântec și poveste” este o emisiune difuzată pe TVR3 în care descoperim poveştile de dincolo de cântec şi unde muzica populară se cântă live.


Laura Constantinescu

Din 2003 a intrat în echipa Studioului Teritorial TVR Craiova. Aici realizează emisiuni folclorice, alături de colegii săi, pe care îi consideră nişte oameni minunaţi, deschişi oricărei provocări.  A fost realizator tv la nenumărate spectacole şi festivaluri.


Emisiuni Recente


Articole similare