La Găneasa, un intreprinzător, a decis să demareze o afacere cu bere artizanală. Într-un mic atelier, el produce această băutură în trei sortimente. Deși recunoaște că nu a dat lovitura cu berea artizanală, el se declară mulțumit de cum este ea apreciată de clienți.
Oltenii încep să producă bere, ca pe vremuri. Nu la Scornicești, ci la Găneasa. Ștefăniță Vlăsceanu a decis să producă această băutură-aliment, dar nu după rețetele clasice. Si-a achiziționat toate echipamentele și ingredientele pentru a produce acest tip de băutură mai puțin cunoscut în rândul oltenilor și a demarat producția. Procesul de obținere a berii artizanale este unul de durată, putând depăși chiar o lună de zile.
Berea artizanală se produce doar din ingredient natural și are un gust mai puternic, fiind și extrem de aromată. Deși a sperat că va da lovitura cu noua băutură, olteanul recunoaște că vânzările nu au fost cele scontate, dar știe și că de vină sunt restricțiile impuse pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. El se declară optimist și susține că va continua să producă această bere mai specială.
La Găneasa, în micul atelier de producție, Ștefăniță Vlăsceanu fabrică deocamdată doar trei sortimente de bere artizanală. El speră ca pe viitor vânzările să crească și să-și diversifice gama de bere produsă.