Deschiderea oficială a Conferinţei Internaționale „Muzeul și Cercetarea Ştiinţifică”, editia a 28-a

În aceste zile, 80 de cercetători în domeniul biologiei din țară și din străinătate se întâlnesc la Craiova pentru a-și împărtăși rezultatele ultimelor cercetări.
Conferinţa Internațională „Muzeul și Cercetarea Ştiinţifică” are loc în fiecare an la Craiova și a ajuns la a 28-a ediție.
Conferința cercetătorilor biologi este organizată de specialiștii Secției de Științele Naturii a Muzeului Olteniei Craiova, cu sprijinul Consiliului Județean Dolj.
Lucrările prezentate în cadrul conferinței sunt structurate pe secțiunile de Geologie, Biologie vegetală, Biologie animală, Ecologie și Protecția mediului. Ele au primit girul unor personalități academice din țară și străinătate și vor fi tipărite în prestigiosul anuar “Oltenia. Studii și Comunicări. Științele Naturii”. Această revistă este inclusă în diferite baze de date internaționale, precum Thomson – Reuters și altele.
(P)
Emisiuni Recente


Articole similare


Actual Regional – 15.03.2023

Despre drepturile și obligațiile salariaților și angajatorilor, despre situații deosebite care ajung să se rezolve în instanță vom discuta astăzi la Actual Regional cu lector univ. […]