Ingrediente:
500 g ficăței de pasăre
3-4 cepe
1 ardei gras
1-2 roșii
3-4 căței de usturoi
50 ml ulei
condimente, după preferință
1 legatură de patrunjel
Mod de preparare:
Cureţi ficăţeii de pieliţe, îi speli şi îi ştergi cu un şervet absorbant, încingi ulei într-o tigaie şi pui ficăţeii de pasăre la prăjit. In altă tigaie căleşti ceapa tocată mărunt.
După ce s-au prăjit ficăţeii şi s-a călit ceapa, amesteci cele două compoziţii într-o tigaie.
Adaugi ardeiul gras tăiat fâşii, căţeii de usturoi tocaţi mărunt, 3 roşii fără coajă şi laşi timp de 15 minute pe foc. Condimentezi, după preferinţă.
La sfârşit, presari pătrunjelul verde tocat mărunt.
Poftă bună!