Rețeta de joi: Pilaf oltenesc cu legume și măruntaie de pasăre

  Ingrediente:

  • 1 cană orez
  • 100 g mazăre
  • 2 ardei graşi roşii
  • 1-2 cepe
  • 500 g pipote şi inimi
  • 1-2 roșii sau 2 linguri pastă de roşii.

 

Mod de preparare:

Se spală pipotele şi inimile, se curăță şi se pun la fiert.


Se toacă ceapa şi se pune la călit cu puţin ulei.

Adaugi ardeiul tăiat cuburi, mazărea şi o ceaşcă de apă. După 10 minute, pui pasta de roşii, pipotele şi inimile de pui fierte, orezul spălat şi 4 căni de apă. Fierbi totul la foc mic.

Presari verdeaţă doar în momentul servirii.

Poftă mare!

 

Etichete: , , ,

Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.


Emisiuni Recente


Articole similare