Expoziția de artă fotografică „Craiova mea iubită”, la Muzeul Cărții și Exilului Românesc

Muzeul Cărții și Exilului Românesc găzduiește în perioada 27 mai – 3 iunie, expoziția de artă fotografică intitulată „Craiova mea iubită”, organizată de Primăria Municipiului Craiova, în colaborare cu Asociația Artiștilor Fotografi din România.

Expoziția, înscrisă în cadrul manifestărilor organizate de Primăria Municipiului Craiova cu prilejul Zilelor Municipiului, cuprinde 35 de lucrări care prezintă în viziuni diferite frumusețile Cetății, surprinse de artiștii fotografi: Rucsandra Călin, Cristi Floriganță, Mihai Murărețu, Mircea Georgescu, Silviu Cristian Mirescu.

Expoziția „Craiova mea iubită” este deschisă zilnic, în intervalul orar 9-17, în salonul expozițional aflat la mansarda Muzeului Cărții și Exilului Românesc.

Comunicat

Biroul de presă al Muzeului Cărții și Exilului Românesc
Emisiuni Recente


Articole similare


REGULAMENT CONCURS EMISIUNE PRIM – PLAN OBIECTIV/VARĂ PENTRU VOI

“Câștigă un abonament la Festivalul IntenCity Craiova din 28-30 iunie 2024’’                                                                                                       -REGULAMENT OFICIAL- Art. 1 Organizator Concursul “Câștigă un abonament la Festivalul IntenCity Craiova […]