REGULAMENT CONCURS EMISIUNE PRIM – PLAN OBIECTIV/VARĂ PENTRU VOI

“Câștigă un abonament la Festivalul IntenCity Craiova din 28-30 iunie 2024’’

                                        

                                                             -REGULAMENT OFICIAL-

Art. 1 Organizator

Concursul “Câștigă un abonament la Festivalul IntenCity Craiova din 28-30 iunie 2024’’ este derulat în perioada 03.06.2024-27.06.2024, în emisiunea “Prim-plan obiectiv/Vară pentru voi” și promovat, după caz,  și pe canalele online TVR Craiova, constând în acordarea premiilor stabilite (16 x abonament de o persoană – secțiunea GAZON), pentru Festivalul IntenCity 2024, în perioada 28-30 iunie 2024, care are loc la Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, jud. Dolj, conform condițiilor menționate de moderatori în cadrul emisiunilor. Premiile sunt puse la dispoziție de organizatorul concursului, Opera Română Craiova, cu sediul în Craiova, județul Dolj, denumită în continuare Partener.

Art. 2 Drept de participare

La concurs pot participa toți telespectatorii TVR Craiova/SRTV care sună în intervalul desfășurării emisiunii “ Prim-plan obiectiv/Vară pentru voi”, transmisă în direct respectând procedura descrisă de moderator.

Nu au dreptul de a participa la concurs angajații partenerului media și organizatorului.

Art. 3 Procedura concursului

Participanții la concurs sună la numărul de telefon specificat de moderator în emisiunea “ Prim-plan obiectiv /Vară pentru voi”, în cadrul edițiilor live și desemnarea câștigătorilor se va realiza în aceleași ediții, primii 2 participanți care sună fiind declarați câștigătorii celor 2 premii zilnice.

Câștigătorul își va ridica premiul de la sediul TVR CRAIOVA, din str Unirii, nr 62, Craiova, jud. Dolj, până la data de 28.06.2024, în intervalul 10-16.00, cu cartea de identitate.

 

Art. 4 Regulamentul oficial

Regulamentul oficial al concursului va fi pus la dispoziția participanților, gratuit, pe www.tvr-craiova.ro.

Participanții sunt obligați să se conformeze și să respecte prevederile prezentului regulament.

 

Art. 5 Încetarea concursului

Organizatorul poate decide modificarea, întreruperea temporară sau încetarea desfășurării concursului din diferite motive.

Concursul mai poate înceta în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră.

 

Art. 6 Litigiile

Eventualele litigii apărute între organizator și participanții la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă; în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești din Craiova.

 

Prezentul Regulament se supune Regulamentului General TVR Craiova

 

 

 

  

 

 

 
Emisiuni Recente


Articole similare