Cântec și poveste – Festivalul „Dan Moisescu” partea a III-a

Astăzi, 03 ianuarie 2021, începând cu ora 16.30, la TVR Craiova vă invităm să urmăriți selecțiuni din ediția specială a Festivalului Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Dan Moisescu”, Constanța.

În recital: Codruța Rodean, Andreea Haisan, Alexandru Brădățan, Olguța Berbec.
Le va fi alături Orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist „Izvoare Dobrogene”, dirijor prof. dr. Cristian Obrejan.

Vizionare plăcută!


Despre Cântec și poveste

O emisiune în care descoperim poveştile de dincolo de cântec şi unde muzica populară se cântă live. Proiect demarat în 2010, “Cântec și poveste” este o emisiune difuzată pe TVR3 în care descoperim poveştile de dincolo de cântec şi unde muzica populară se cântă live.


Laura Constantinescu

S-a născut în 1977 la Craiova şi este licenţiată a Facultăţii de Drept. Din 2003 a intrat în echipa Studioului Teritorial TVR Craiova. A fost realizator tv la nenumărate spectacole şi festivaluri.


Emisiuni Recente


Articole similare


Cântec și poveste – Festivalul „Dan Moisescu” partea a IV-a

Vă invităm să urmăriți selecțiuni din ediția specială a Festivalului Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Dan Moisescu”, Constanța. În recital: Doinița și Ionuț Dolănescu, Andreea Voica și Deian Galetin. Le va fi alături Orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist „Izvoare Dobrogene”, dirijor prof. dr. Cristian Obrejan.

Cântec și poveste – Festivalul „Dan Moisescu” partea a II-a

La TVR Craiova vă invităm să urmăriți selecțiuni din ediția specială a Festivalului Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Dan Moisescu”, Constanța. În recital: Ionuț Fulea și Daniela Condurache. Acompaniază Orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist „Izvoare Dobrogene”, dirijor prof. dr. Cristian Obrejan. Vizionare plăcută!

Cântec și poveste – Festivalul „Dan Moisescu” partea I

Duminică, 20 decembrie 2020, de la ora 16.30, la TVR Craiova vă invităm să urmăriți selecțiuni din ediția specială a Festivalului Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Dan Moisescu”, Constanța. Iși dau concursul: Elena Plătică și Formația de dansuri a Ansamblului Folcloric Profesionist „Izvoare Dobrogene”- coregraf Ștefan Coman, Cătălina Alexa, Loredana Streche, Ion […]

Cântec și poveste – Emilia Drăgotoiu Nanu

Duminică, 08 noiembrie 2020, de la ora 16.30, la TVR Craiova vă invităm să urmăriți emisiunea „Cântec și poveste”. Alături de noi va fi Emilia Drăgotoiu Nanu, interpretă, creatoare de cântec popular, profesoară de canto și coordonatorul Ansamblului „Privighetorile Gorjului”, cunoscută ca un adevărat șlefuitor de talente. Vă invităm să-i ascultați povestea! Vizionare plăcută!