România în bucate – Țăst Show la Drăgășani

Un #tastshow de excepție, o producție TVR Craiova pentru „România în bucate” realizat la Drăgășani.

În meniu:

  • ciorbă de urzici cu zdrențe de ou;
  • ostropel de rață;
  • trandafiri încăierați cu ouă.

Prezintă – Doru Ciolacu
Imagine- Alin Dijmărescu
Editor -Lucian Popa
Realizator – Simona Ștefania Mușuroi

#RomâniaînBucate
#țăstshowoltenesc


Despre Țăst Show

De la Craiova, Doru Ciolacu ne invită într-o călătorie culinară pe meleaguri oltenești, pentru a descoperi rețete tradiționale sau feluri de mult uitate.


Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.

Simona Muşuroi

Lucrează la TVR Craiova încă de când era studentă, din anul 1999. Absolventă a Facultății de Litere din Craiova, secția Română-Spaniolă. Debutează ca moderatoare a emisiunii de divertisment „Care pe care”.


Emisiuni Recente


Articole similare