România în bucate – Țăst Show la Novaci

Echipa de la TVR Craiova împreună cu Doru Ciolacu și gazdele noastre minunate, Magerie Gabi și Marioara Babu, au pregătit în ediția de astăzi un #tastShow delicios: tocană de coadă de bou, păpăraie de hribi și bulz.

Vă așteptăm!🥖🧂👩‍🍳

Invitati: Gabi Magerie, Marioara Babu,


Despre Țăst Show

De la Craiova, Doru Ciolacu ne invită într-o călătorie culinară pe meleaguri oltenești, pentru a descoperi rețete tradiționale sau feluri de mult uitate.


Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. A început în presa scrisă, iar la TVR Craiova este angajat de 12 ani. A debutat în televiziune ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.


Emisiuni Recente


Articole similare


România în bucate – Țăst Show la Baia de fier, Gorj

De la ora 11.00, la TVR Craiova , vă așteptăm cu o nouă ediție a emisiunii Romania in bucate , realizată de echipa de la TVR Craiova. Am pregătit rețete oltenești delicioase într-un #tastShow, în Baia de Fier, mulțumită gazdei noastre minunate, Cosmin Gheorghe Băleanu, iar atmosfera a fost dată de piesele oltenești interpretate de […]

România în bucate – Țăst Show la Mârșani

Nu ratați o ediție a emisiunii ROMÂNIA ÎN BUCATE, realizată de echipa de la TVR Craiova, în județul Dolj, în comuna Mârșani, la Cișmea. Mulțumim frumos gazdelor noastre minunate, Gabriela și Cristian Cîrjaliu! #tastShow cu olteni și rețete delicioase