România în bucate – Țăst Show la Novaci

Echipa de la TVR Craiova împreună cu Doru Ciolacu și gazdele noastre minunate, Magerie Gabi și Marioara Babu, au pregătit în ediția de astăzi un #tastShow delicios: tocană de coadă de bou, păpăraie de hribi și bulz.

Vă așteptăm!🥖🧂👩‍🍳

Invitati: Gabi Magerie, Marioara Babu,


Despre Țăst Show

De la Craiova, Doru Ciolacu ne invită într-o călătorie culinară pe meleaguri oltenești, pentru a descoperi rețete tradiționale sau feluri de mult uitate.


Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. A început în presa scrisă, iar la TVR Craiova este angajat de 12 ani. A debutat în televiziune ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.


Emisiuni Recente


Articole similare


România în bucate – Țăst Show oltenesc în Piscu Vechi

Pentru preparatele din această ediție am mers într-o localitate din Piscu Vechi, Dolj și cu ajutorul gazdelor noastre, am gătit niște rețete delicioase, specifice plaiurilor oltenești, bineînțeles. În meniu: 🍗ciorbă de varză cu rață; 🧂pește fript cu mămăliguță și mujdei; 🌶ardei cu brânză pe jar. O ediție de colecție, de urmărit! Pentru mai multe rețete […]

România în bucate – Țăst Show la Ponoare

Plecarăm într-o altă zonă minunată din Oltenia, Ponoarele din județul Mehedinți și realizarăm încă o ediție cu mâncăruri oltenești delicioase. În meniu: -ciorbă cu ceapă verde cu brânză -tocăniță de porc la ceaun; -turtă de mălai în țest.

România în bucate – Țăst Show oltenesc în Băilești

Din Băileștiul lui nea Mărin vă poftim la masă! Nu ratați o ediție realizată de echipa de la TVR Craiova, cu arome apetisante, prieteni! În meniu: 🍗ciorbă de cocoș cu creastă roșie; 🍅pui pe grătar; 🥖ciulama de porumbei cu mămăligă.

România în bucate – Țăst Show la Cernătești

Mulțumim frumos gazdei noastre de nota 10, Liviu Olteanu!👩‍🍳🤗👩‍🍳 În meniu: 🍗ciorbă de cocoș; 🧂boboacă pe jar; 🥖pâine în țest; 🍅turtă de mălai. Poftă bună, prieteni gurmanzi de pretutindeni!

România în bucate – Țăst Show la Dragasani

🥖ied înțepenit pe proțap; 🧂borș din cinci feluri de pește. Aceste găteli nemaipomenite vă invităm să vedeți cum iau naștere într-o nouă ediție a emisiunii ROMÂNIA ÎN BUCATE, realizată de echipa noastră, la Drăgăşani. Vizionare plăcută!👩‍🍳

România în bucate – Țăst Show cu Saramură de pui rudărească

Dacă e sâmbătă, e Țăst Show la emisiunea Romania în bucate, de la ora 11.00, cu Doru Ciolacu și gazde deosebite din Oltenia, care ne prezintă găteli delicioase!🎤 În meniu: 🍎 ciorbă de roșii la ceaun; 🍗saramură de pui rudărească; 🥖pâine în țest. Vizionare plăcută!