România în bucate – Țăst Show la Târgu Cărbunești

Această premieră am realizat-o la Târgu Cărbunești, într-un loc de poveste, creat de o gazdă minunată, Camelia Radulian.

În meniu avem:
– zamariță ( ciorbă cu legume și omletă);
– varză călită cu bucături de la garniță;
– gogoși.

Prezintă Doru Ciolacu
Realizator Simona Ștefania Mușuroi


Despre Țăst Show

De la Craiova, Doru Ciolacu ne invită într-o călătorie culinară pe meleaguri oltenești, pentru a descoperi rețete tradiționale sau feluri de mult uitate.


Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.

Simona Muşuroi

Lucrează la TVR Craiova încă de când era studentă, din anul 1999. Absolventă a Facultății de Litere din Craiova, secția Română-Spaniolă. Debutează ca moderatoare a emisiunii de divertisment „Care pe care”.


Emisiuni Recente


Articole similare