Ediția de Crăciun a emisiunii România în bucate realizată de echipa TVR Craiova la Giurgița în județul Dolj.
Pregătim pomana porcului pe sunetul colindelor Ansamblului „Hora Desnățuiului”.
Ediția de Crăciun a emisiunii România în bucate realizată de echipa TVR Craiova la Giurgița în județul Dolj.
Pregătim pomana porcului pe sunetul colindelor Ansamblului „Hora Desnățuiului”.
De la Craiova, Doru Ciolacu ne invită într-o călătorie culinară pe meleaguri oltenești, pentru a descoperi rețete tradiționale sau feluri de mult uitate.
Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.
Tocăniță de fazan și scrumbie la jar cu legume în Maglavit, județul Dolj cu echipa TVR Craiova pentru emisiunea România în bucate.
Echipa TVR Craiova a ajuns la Brebeni în județul Olt cu un nou Țăst Show oltenesc pentru emisiunea România în bucate. În meniu avem 🍲 ciorbă […]
Țăst Show cu Doru Ciolacu la Maglavit în județul Dolj. Am gătit, alături de Costi Crăițoiu, ciorbă de curcan cu zeamă de varză și mâncare de […]
Țăst Show cu Doru Ciolacu în Cernatesti, județul Dolj Mâncărică de dragavei cu ouă și Căprior la ceaun #tvrcraiova #TastShow #cernatesti #dolj #gateluri #ceaun #caprior #dragavei
Țăst Show cu Doru Ciolacu la Poiana Mare. În meniu: ciorbă cu bureți de miel și pulpă de miel la țest