Actual Regional

De miercuri până vineri începând cu ora 19:00, la TVR Craiova.

Actualitatea socială regională dezbătută în direct cu invitați reprezentativi din administrație, învățământ, sănătate, economie, dezvoltare comunitară și politică.

 


Constantin Crăițoiu

Sociolog. Predă metodologia cercetării, marketing social și studii culturale la Facultatea de Științe Sociale, Universitatea din Craiova.

Tiberius Muşuroi

S-a născut la Craiova şi este licenţiat al Facultăţii de Drept a Universităţii din Craiova și al Facultății de Teologie Ortodoxă, doctor în teologie, teza cu […]

Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.


Emisiuni Recente

Actual Regional – 18.02.2020

Invitaţi: Ioana Lădaru, purtător de cuvânt C.N.M. „Tudor Vladimirescu” Craiova şi prof. Zamfirică Petrescu, director adjunct al C.N.M. „Tudor Vladimirescu” Craiova și Ion Pătrulescu, preşedinte Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Craiova.

Actual Regional – 17.02.2020

Invitați: prof. univ. dr. Nicu Panea, prorector al UCV și dr. Cristian Săndulescu, medic de familie și vicepreședinte al Colegiului Medicilor Dolj

Actual Regional – 12.02.2020

Invitati: dr. Liliana Nica, medic epidemiolog DSP Dolj si dr. Catalin Patru, medic epidemiolog Spitalul Judetean de Urgenta Slatina. Irina Gruia, psihoterapeut si inspector principal Cosmin Gradinaru, purtator de cuvant IPJ Dolj.

Actual Regional – 11.02.2020

Invitați: ing. Marin Talau – director Administratia Bazinala de Apa Jiu și prof. Genelia Petrescu de la C.N. „Fratii Buzesti”, prof. Maria Michiduta de la C.N. „Carol I” si prof. Camelia Cristea de la C.N. „Elena Cuza”

Actual Regional – 10.02.2020

Invitati: prof. Simona Ciulu, inspector scolar de specialitate invatamant profesional ISJ Dolj, Nicusor Cotescu, presedinte Sindicatul „Spiru Haret” și Marian Balaci, primul antreprenor privat din turism in Isverna.