Actual Regional

De miercuri până vineri începând cu ora 19:00, la TVR Craiova.

Actualitatea socială regională dezbătută în direct cu invitați reprezentativi din administrație, învățământ, sănătate, economie, dezvoltare comunitară și politică.

 


Constantin Crăițoiu

Sociolog. Predă metodologia cercetării, marketing social și studii culturale la Facultatea de Științe Sociale, Universitatea din Craiova.

Tiberius Muşuroi

S-a născut la Craiova şi este licenţiat al Facultăţii de Drept a Universităţii din Craiova și al Facultății de Teologie Ortodoxă, doctor în teologie, teza cu […]

Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.


Emisiuni Recente

Actual Regional – 18 05 2020

Ediţia Actual Regional de astăzi de la ora 18.30 îi va avea ca invitaţi “de la distanţă” pe reprezentanţii autorităţilor judeţene şi locale: Nicuşor Roşca, prefectul judeţului Dolj şi Mihail Genoiu, primarul municipiului Craiova. În partea a doua a emisiunii vom primi recomandări din partea domnului dr. Gindrovel Dumitra, vicepreşedinte al Societăţii Naţionale de Medicina Familiei.

Actual Regional – 09.03.2020

Informatii de actualitate pentru fermierii doljeni va oferim in prima parte a editiei Actual Regional de astazi. Invitat: Nicusor Rosca, director executiv adjunct APIA Dolj. Despre […]

Actual Regional – 05.03.2020

„Evoluţia COVID-19 în lume, în Europa şi în România” va fi primul subiect al emisiunii in direct Actual Regional de astazi. Invitaţi: dr. Liliana Nica, medic […]

Actual Regional – 02.03.2020

O actualizare a evoluţiei COVID -19 în Dolj împreună cu dr. Adriana Dogaru, vicepreşedinte Societatea de Medicina Familiei şi dr. Adriana Turculeanu, director Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Craiova.