ANIMALELE DE COMPANIE DIN CRAIOVA AU, ȘI ELE, PROPRIUL HIPERMARKET! MAXI PET A DESCHIS PRIMUL MAGAZIN ÎN ELECTROPUTERE PARC

DESCHIS 7 ZILE DIN 7 | ANIMĂLUȚELE DE COMPANIE SUNT BINEVENITE ÎN MAGAZIN

PARCARE GRATUITĂ | SFATURI DE NUTRIȚIE GRATUITE

Maxi Pet, magazinul animăluțelor de companie, și-a deschis porțile în Craiova, în incinta Electroputere Parc (Aripa de Vest).

500 m2 de bunătăți și surprize pentru animăluțele de companie, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15000 produse la îndemâna proprietarilor de animăluțe de companie.

Animăluțele de companie sunt membri de familie „cu acte în regulă”. Ne oferă dragoste necondiționată, angajament și loialitate, motiv pentru care, merită tot ceea ce este mai bun – atât în ceea ce privește atenția, cât și grija pe care le-o purtăm.

Ne diferențiem prin aceea că tratăm animăluțele de companie ca fiind parte din familie, invitându-le, cu drag, în magazin. Ne face plăcere să le vedem cum te însoțesc la cumpărături, cum își adulmecă hrana preferată sau își aleg jucăriile și, desigur, să le și cunoaștem.

Cu peste 20 de ani de experiență în regiune, căutăm să ne asigurăm că fiecare client va putea găsi hrana sau accesoriul perfect pentru animăluțul său. Oferim mărci economice, premium și super premium; avem game proprii, de cea mai bună calitate și sănătoase. Prețuim diversitatea și acordăm atenție tuturor animăluțelor de companie, pufoase sau nu.

 Maxi Pet – hrană și accesorii pe gustul lui, prețuri pe gustul tău!

Un alt detaliu important căruia îi acordăm atenție este prețul. Maxi Pet promite să îți ofere cel mai bun raport calitate – preț. Periodic, vom pregăti diverse oferte speciale, disponibile în magazin și/sau online.

 Maxi Pet – consultantul tău de încredere

Maxi Pet realizează cât de important este locul blănoșilor în cadrul familiei. Mihai Bărbieru, Manager Magazin Maxi Pet Craiova ne-a explicat că „la Maxi Pet Craiova, ca și în celelalte magazine, de altfel, ne concentrăm pe a le oferi (n.r. animalelor de companie) cea mai bună experiență – una care să le asigure o viață cât mai lungă și fericită. Proprietarii se pot baza pe noi pentru a răspunde întrebărilor despre sănătatea, alimentația și igiena animăluțelor. Ne mândrim cu faptul că, în magazin, vor găsi o farmacie veterinară și medici veterinari pregătiți, oricând, cu cele mai bune sfaturi de îngrijire”.

În plus, pentru momentele în care este dificil să-ți dai seama de ce anume ai nevoie, consultanții Maxi Pet sunt pregătiți să te ajute cu cele mai bune soluții pentru fiecare situație și să te ghideze către cel mai potrivit produs. De asemenea, orice întrebare ai avea, o poți adresa și pe website, www.maxi-pet.ro, la secțiunea Întreabă Veterinarul.

Maxi Pet – mai aproape de tine, implicați în comunitate

Comunitățile locale sunt organisme vii, aflate într-un continuu proces de schimbare. Pentru că nici Maxi Pet nu există ca entitate independentă, ne dedicăm întregii comunități, ne adaptăm constant și ne reinventăm astfel încât să răspundem nevoilor tuturor iubitorilor de animale.

Susținem, în orice moment, animăluțele fără stăpân, implicându-ne în campanii de adopție, donând hrană și accesorii sau promovând instruirea părinților de animăluțe atât în interiorul magazinelor, cât și în afara lor, pe rețelele sociale. Astfel, așteptăm cu nerăbdare să devenim membri ai comunității locale și să ne construim reputația de excelență în rândul părinților de animale de companie din Craiova și împrejurimi” declară Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet România.

În concluzie, Maxi Pet Craiova se dedică total în a-ți oferi cea mai variată gamă de produse, cele mai bune prețuri de pe piață și servicii de cea mai bună calitate. Toate acestea într-o manieră convenabilă pentru tine!

Bucură-te de experiența Maxi Pet și descoperă un univers cu totul nou, creat în întregime pentru tine și animăluțul tău.

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări pe Facebook, Instagram și YouTube. (P)

 

Etichete: , ,Emisiuni Recente


Articole similare


Din 29 iunie, noi ediții „Tableta de sănătate” pe TVR3 și pe TVR Craiova!

Emisiunea își propune să informeze asupra campaniilor și subiectelor de interes, să genereze dezvoltarea unor comportamente responsabile şi formarea unor abilităţi de viaţă sănătoasă, de prevenire, de cunoaştere şi de tratare a bolilor. Televiziunea publică regională poate juca un rol esenţial în îmbunatăţirea stării de sănătate a populaţiei, nu prin oferirea de tratamente „pe sticlă” […]

„Vară pentru voi” și noi producții în grila TVR Craiova

Grila de vară TVR Craiova debutează pe 27 iunie cu emisiuni și producții pentru toate vârstele și pentru toate gusturile! Pe lângă emisiunile de interes general și tematice cu care v-am obișnuit, aducem în atenția telespectatorilor și emisiuni care vor aborda domenii precum sănătate, divertisment, casă și grădină, reportaj. „Vară pentru voi” se va difuza […]

Vineri, de la ora 18:30, în direct la TVR Craiova, Sărbătoare la zi mare: Ziua Universală a Iei

TVR Craiova va transmite o ediție specială a emisiunii Sărbătoare la zi mare pentru a celebra Ziua Internațională a Iei din Parcul Nicolae Romanescu unde artiștii Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” și Tarafului Pobirici din Gorj au pregătit un spectacol extraordinar. Totodată, ne bucurăm și de acțiunile și surprizele propuse de organizatori. Pe lângă expozițiile de […]

Actual Regional – 22.06.2022

La ,,Actual Regional” de la ora 19.00, vă prezentăm oferta educațională a Facultății de Mecanică  din cadrul Universității din Craiova, cu informații despre cifrele de școlarizare și metodologia de admitere examen/concurs de dosare, criterii de departajare). Ne este alături în emisiune: prof.univ.dr.ing. Dumitru Ilie – decan al facultății. Apoi, împreună cu Ioana Fluerașu, artist vizual,vicepreședinte […]

Community Day la Școala informală de IT Craiova

Reprezentanții firmelor de IT din Craiova s-au întâlnit cu absolvenții de la Școala informală de IT la Community Day. Peste 300 de craioveni au absolvit cursurile școlii pentru a accesa o carieră într-un domeniu cu perspective foarte bune de viitor: salarii mari, pachete de beneficii și oprtunități profesionale. Școala informală de IT are cursuri nu […]

Actual Regional – 14.06.2022

La ,,Actual Regional” de la ora 19.00, vă prezentăm oferta educațională a Facultății de Științe din cadrul Universității din Craiova, cu informații despre cifrele de școlarizare  (locuri buget + taxă), metodologia de admitere examen/concurs de dosare, criterii de departajare). Ne este alături în emisiune: lect. univ.dr. Claudiu – Ionuț Popîrlan prodecan Facultatea de Științe – […]