Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman – Secția Depozit General

Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman din Craiova deține un sistem de conservare și protecție a cărților cum puține sunt în țară. Acesta se află în depozitul general al bibliotecii și permite crearea unui microclimat special de temperatură, lumină, umiditate, dar și de protecție contra incendiilor și furturilor.
Consultarea cărților din depozitul bibliotecii Aman este posibilă doar la sala de lectură, unde accesul se face pe baza permisului de bibliotecă. Acesta se obține pe loc, pe baza cărții de identitate, la biroul de înscriere.
Aproximativ 5.000 de oameni vin lunar la sala de lectură a bibliotecii Aman pentru a consulta volume din Depozitul General. Sala de lectură este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 8.30 – 19.45. (P)
Emisiuni Recente


Articole similare


Forum economic – 19.09.2023

Toamna „se numără bobocii”, dar se calculează și prețurile. Ce socoteli își fac fermierii români și cât vom plăti noi, cumpărătorii, pentru produsele românești în următoarea […]

Vara pentru voi – 18.09.2023

Discutăm despre inaugurarea culelor de la Brabova și Cernătești cu FLORIN RIDICHE – directorul Muzeului Olteniei Craiova și în a doua parte a emisiunii, aflăm detalii […]