Campanie „Câștigă o tabletă cu TVR CRAIOVA și INFOCENTER SRL!”

 

 

Campanie „Câștigă o tabletă cu TVR CRAIOVA și INFOCENTER SRL!”

                                        

                                                      -REGULAMENT OFICIAL-

 

Art. 1 Organizator

Campania „Câștigă o tabletă cu TVR CRAIOVA și INFOCENTER SRL! ”, se desfașoară în cadrul emisiunii „Regiunea în obiectiv” în care va fi organizat un concurs tip tombola cu un premiu constând într-o tableta ALLVIEW, pusă la dispoziție de INFOCENTER SRL, cu sediul în CRAIOVA,str. CALEA BUCURESTI NR. 50,  tel/fax 0351/458.159, număr de înregistrare la Registrul Comerţului J16/1068/2004, CUI RO 16474833 , prin DAMUREANU ADRIAN,  având funcţia de ADMINISTRATOR, denumită în continuare Sponsor  și  TVR Craiova, în calitate de partener media.

 

Art. 2 Drept de participare

La concurs pot participa toți telespectatorii TVR Craiova care sună în intervalul desfășurării emisiunii „Regiunea în obiectiv” transmisă în direct.

Nu au dreptul de a participa la concurs angajații partenerului media și organizatorului și rudele acestora de gradul I.

 

Art. 3 Procedura concursului

În perioada 2-11 decembrie 2020, prezentatorii emisiunii „Regiunea în obiectiv” vor anunța pe post textul  concursului și condițiile de participare. Persoanele care sună în intervalul desfășurării emisiunii „Regiunea în obiectiv” transmisă în direct și se înscriu la tombolă, vor oferi datele necesare participării, informații folosite doar în cadrul acestui concurs.

 

Câștigătorul își va ridica premiul de la sediul TVR CRAIOVA, din str Unirii, nr 62, Craiova, jud. Dolj, în termen de 45 de zile de la data anunțării câștigătorului, în intervalul 09-16.00, cu cartea de identitate.

 

 

Art. 4 Regulamentul oficial

Regulamentul oficial al concursului va fi pus la dispozitia participanților, gratuit, pe www.tvr-craiova.ro.

Participanții sunt obligați să se conformeze și să respecte prevederile prezentului regulament.

 

Art. 5 Încetarea concursului

Organizatorul poate decide întreruperea temporară sau încetarea desfășurării concursului din diferite motive.

Concursul mai poate înceta în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră.

Art. 6 Litigiile

Eventualele litigii apărute între organizator și participanții la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă; în cazul în care aceasta nu va fi posibilî, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești din Craiova.

 

                          

 
Emisiuni Recente


Articole similare


Liceul Voltaire-locul în care educația se face cu pasiune, într-un mod responsabil și eficient.

Liceul „Voltaire” este cunoscut în comunitatea educativă din regiunea Olteniei pentru abordarea modernă care promovează principii pedagogice flexibile ce respectă stilul individual de învățare al fiecărui elev și îi permit acestuia conectarea la propriul potențial, prin creativitate și gândire critică. Fiindcă accentul este pus mai ales pe dimensiunea practică a învățării, corpul profesoral utilizează un […]

Cerealcom Dolj încheie contracte de achiziție de CEREALE RECOLTĂ 2021

Cerealcom Dolj încheie contracte de achiziție de CEREALE RECOLTĂ 2021 cu producători agricoli din Oltenia. Persoanele de contact: Pentru zona de Est – Marius Anghel, tel: 0737577598 Pentru zona de Sud – Crisan Alin Florin, tel: 0736202112 Pentru zona de Vest – Purecel Gheorghe Ionut, tel: 0728286067 Pentru zona de Nord – Marius Anghel, tel: […]

Farmacia Al-Shefa

Farmacia Al Shefa este unul dintre cele mai impor­tante lanţuri regionale de farmacii din zona Olteniei, cu unități deschise atât în județul Dolj, cât și în Olt și Mehedinți. Farmacia AL SHEFA FARM, cu o vechime de peste 20 de ani, prin calitatea și profesionalismul serviciilor oferite, contribuie într-un mod plăcut și accesibil la sănătatea […]

Consiliul Județean Dolj investește în digitalizare

Digitalizarea administraţiei publice înseamnă o crestere a eficienței activității în beneficiul oamenilor. Cu ajutorul fondurilor europene, Consiliul Jdețean Dolj implementează mai multe proiecte în vederea digitalizării activității, menite să ușureze interacțiunea cetățenilor cu administrația publică județeană. Un prim proiect este site-ul doljtransport.ro, unde se găsesc toate informațiile privind autobuzele și microbuzele care circulă între comunele […]

Investiții în Comuna Sopot II

În comuna Sopot s-au demarat mai multe proiecte de modernizare pe mai multe planuri. Pe lângă modernizarea drumurilor, s-au luat măsuri și în ceea ce privește domeniul sanitar, educația dar și apa și canalizarea. Mai multe detalii, în material.(P)

Investiții în comuna Sopot

În comuna Sopot s-au demarat mai multe proiecte de modernizare pe mai multe planuri. Pe lângă modernizarea drumurilor, s-au luat măsuri și în ceea ce privește domeniul sanitar, educația dar și apa și canalizarea. Mai multe detalii, în material.(P)