Noi autovehicule achiziționate pentru dotarea Societății pentru Lucrări de Drumuri și Poduri

Noi autovehicule au fost achiziționate de Consiliul Județean Dolj pentru dotarea Societății pentru Lucrări de Drumuri și Poduri, aflată în subordinea Consiliului.
În valoare totală de aproape 1 milion de euro, cele două noi autovehicule se vor ocupa de întreținerea, repararea și deszăpezirea drumurilor județene din Dolj.
În ultimii ani, Consiliul Județean Dolj a investit circa 4 milioane de euro în modernizarea parcului de utilaje al Societății pentru Lucrări de Drumuri și Poduri Dolj, iar investiția și-a dovedit utilitatea.
Parcul auto al Societății pentru Lucrări de Drumuri și Poduri Dolj SA a ajuns la un număr de 47 de utilaje, destinate întreținerii a 1200 de kilometri de drumuri județene. (P)
Emisiuni Recente


Articole similare


Prim-Plan Obiectiv cu Jeni Nicolau

Prim-Plan Obiectiv, în direct, la TVR Craiova, cu Simona Ștefania Mușuroi Discutăm despre virozele respiratorii și flurona cu primul nostru invitat, dr. Cristian Sandulescu – medic […]

Actual Regional – 25.01.2023

Proiectul noii legi a educației a provocat dezbateri aprinse în rândul cadrelor didactice din învățământul preuniversitar. Despre modificările contestate vom discuta în ediția de astăzi Actual […]