Caravana TVR3 în județul Vâlcea, la Complexul Muzeal Măldărești

La prima ediție a emisiunii Caravana TVR3 am fost în județul Vâlcea, într-un loc minunat, încărcat de istorie, cu mănăstiri ortodoxe unice, cu oameni deosebiți și peisaje de poveste.

Ediția integrală a emisiunii o găsiți și pe pagina noastră de youtube-  https://www.youtube.com/watch?v=AbI8t6RftQA 

Invitați: LILIANA BEU – director adjunct Muzeul Județean Vl., MIRONELA STAN – muzeograf Complexul Muzeal Măldărăști, BOGDAN TIPARU – arhitect, ILIE DURA – solist muzică populară, MIHAI BÎSCU – ceramist, FLORIN STOICAN – geolog, președinte Asociația COGAION, FLORIN EPURE – director DIRECȚIA DE CULTURĂ VL.

Este în lucru deja cea de-a doua ediție a emisiunii Caravana TVR3, filmată pe Dunăre.

Vizionare plăcută, prieteni!


Despre Caravana TVR3

„Caravana TVR 3” porneşte din nou la drum prin țară și ajunge „La tine acasă”! Vara aceasta, la TVR 3 vom afla povești de succes ale comunităților din România, vom trece de la tradiție la modernism, vom descoperi evenimentele şi personalităţile diferitelor regiuni din România, toate reflectând specificul zonei. Realizat alternativ de studiourile TVR din […]


Simona Muşuroi

Lucrează la TVR Craiova încă de când era studentă, din anul 1999. Absolventă a Facultății de Litere din Craiova, secția Română-Spaniolă. Debutează ca moderatoare a emisiunii de divertisment „Care pe care”.

Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. A început în presa scrisă, iar la TVR Craiova este angajat de 12 ani. A debutat în televiziune ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.


Emisiuni Recente


Articole similare