Rețeta de joi: Mâncare de fasole verde cu smântână

Ingrediente:

1 kg fasole verde
2 cepe
2 roşii
2 ardei
o cană de smântână grasă
1 legătură de mărar
1 legătură de pătrunjel
1 lin­gură de făină
sare
piper

Mod de preparare:
Păstăile se spală, se curăţă şi se rup bucăţi. Ceapa şi ardeii tăiaţi mărunt se călesc în ulei, se adaugă apoi fasolea şi apă. Se fierb la foc mic.


Când fasolea este fiartă, se adaugă roşiile tăiate mă­runt şi smântâna amestecată cu făina.

La sfârşit se adaugă ver­deaţa tocată mărunt şi se potriveşte de sare şi piper.

 

Poftă mare!

Etichete:

Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.


Emisiuni Recente


Articole similare