Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei „Crizantema de Aur” – preselecția națională pentru concursul de creație

Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei „Crizantema de Aur”, ediţia a 57-a, desfășurată sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO, organizează în perioada 25 – 30 iunie 2024 PRESELECŢIA NAȚIONALĂ PENTRU CONCURSUL DE CREAȚIE.
Romanțele în primă audiție trebuie expediate până la data de 20 iunie 2024 prin e-mail și prin poștă la următoarele adrese:

– pe e-mail la adresa [email protected];

– prin poştă/curier la Asociația Culturală „Cetatea Romanţei” Târgovişte, str. Calea Domnească nr. 233, Târgovişte, jud. Dâmboviţa, cu menţiunea – pentru Festivalul Naţional de Romanţe „CRIZANTEMA DE AUR” 2024, Concursul de Creaţie.

 Concursul de Creație este deschis atât creatorilor profesioniști (compozitori, poeți), membri ai uniunilor de creație, cât și celor amatori, din România, Republica Moldova și Diaspora.

Condiţiile de participare la PRESELECŢIA NAȚIONALĂ pentru Concursul de Creație a Romanţei sunt prevăzute în REGULAMENTUL OFICIAL al Festivalului Naţional „Crizantema de Aur” postat pe site-ul www.crizantemaaur.ro și pe site-ul www.cetatearomantei.ro.

Festivalul este organizat de Consiliul Local Târgoviște, Primăria Municipiului Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște și Asociația Culturală „Cetatea Romanței” Târgoviște, în colaborare cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România și cu Uniunea Muzicienilor din Moldova.

Parteneri: Televiziunea Română, Radio România, Revista Actualitatea Muzicală a UCMR, Cotidianul „Ultima oră” Radio Prodiaspora.

Director artistic,

Alina Mavrodin VASILIU

Comunicat de presă

 
Emisiuni Recente


Articole similare