Magnolia Residence- cartier rezidențial de locuințe premium

Reprezentanți ai sectorului imobiliar din Craiova își propun o dinamizare a pieței prin creșterea transparenței ofertelor și a adaptării la nevoile și cerințele clienților.

O poveste de succes în domeniul imobiliar din Craiova este complexul rezidențial Magnolia, cel mai mare proiect imobiliar al Craiovei.
Aurel IOVAN, dezvoltatorul complexului, are 20 de ani de experiență în domeniul pieței imobiliare din Craiova și un portofoliu de peste 1500 de locuințe vândute. Succesele de până acum au dus la punerea bazelor unui nou proiect: Magnolia Panoramic, care își propune să ridice standardele pieței imobiliare din Craiova prin noile locuințe premium. Ansamblul este situat într-o zonă liniștită din apropierea aeroportului, ce include atât spații verzi, cât și o vedere panoramică asupra întregului oraș.

Bazat pe un design modern, orientat către confort, Magnolia Panoramic oferă eleganță, liniște și un stil de viață select. Cumpărătorii au și posibilitatea de a închiria apartamentul pentru generarea unui venit lunar stabil. Florentin Scaletchi este bucureștean și a cumpărat două apartamente în scopuri investiționale, atras fiind de prețul de 1200 de Euro pe metru pătrat.

Dezvoltatorul complexului Magnolia Panoramic se adaptează și vine în întampinarea tuturor nevoilor clienților, oferindu-le inclusiv soluții de finanțare.

Complexul Magnolia Panoramic oferă clientilor mai multe tipuri de vile și apartamente în vile, dar și în blocuri.
Detalii găsiți pe site-ul complexului, www.magnolia-panoramic.ro. ​(P)
Emisiuni Recente


Articole similare