Pregătirile pentru Paşte au intrat în linie dreaptă, iar proprietarii de pensiuni din Vâlcea au pus deja la punct meniul pentru turiştii care au ales să petreacă sărbătorile departe de casă. Pe Valea Cernei, în comuna Vaideeni din Vâlcea, carnea de miel şi preparatele bio nu vor lipsi de pe masa de Paşte. În plus, turiştii au la dispoziţie un colţ de rai pentru a face mişcare şi a-şi reîncărca bateriile.
La această pensiune din comuna Vaideeni, turiştii vor fi răsfăţaţi de Paşte cu bucate ca la mama acasă, toate pregătite cu mult drag. Preparatele specifice din carne de miel sunt gătite la tuci, pe vatra amenajată în curtea pensiunii. Din meniu nu lipsesc însă nici ouăle roşii, cozonacul preparat de gazdă şi un vin din crama proprie.
În perioada Paştelui, turiştii vor plăti între 230 şi 680 de lei pe noapte, în funcţie de capacitatea camerei şi numărul de persoane cazate. În acest preţ nu este inclusă însă şi mâncarea. Pentru un cost suplimentar, se pot organiza drumeţii în natură, plimbări cu bicicleta. De asemenea, turiştii se pot relaxa la saună şi salina artificială amenajată în incinta pensiunii, iar copiii se pot distra într-un parc de aventură.