Emisiuni Recente
Articole similare
Ana Barton: M-am întâlnit cu Dumnezeu în cuvânt și nu ne-am mai despărțit niciodată
Cu “apucături” de Apostol, Ana Barton pare să scrie pentru a vindeca inimi și minți. Scriitura ei se aseamănă de cele mai multe ori cu liniște […]
Rețeta de joi: Supă de praz cu ciuperci
Supă cremă de praz cu ciuperci – rețeta de post. Un deliciu! Haideți să vedem de ce avem nevoie, pentru a prepara această bucurie pentru papilele […]
Rețeta de joi: Mâncărică de ficăței cu ceapă
Ingrediente: 500 g ficăței de pasăre 3-4 cepe 1 ardei gras 1-2 roșii 3-4 căței de usturoi 50 ml ulei condimente, după preferință 1 legatură de […]
Casa și grădina: Crizantema
Profesorul biolog Marian Niță ne aduce detalii despre etimologia, originea, cerințele ecologice și utilizarea așa numitei flori de aur, crizantema. Denumire științifică: Chrysanthemum L. Familia: Compositae […]
Culele oltenești, în așteptarea salvării
Cu o pasiune de neîmblânzit, Dragoș Andreescu, fondatorul comunității Monumentalist, “se încăpățânează” să descopere bijuterii arhitecturale și să le salveze de graba vremurilor și de nepăsare. […]
Rețeta de joi: Ciorbă de vită (rețetă veche)
Un preparat foarte gustos care se pregătea la nunțile de odinioară cu mare succes. Se gătea “din mult”, în ceaune mari și se servea fierbinte cu […]